Üdvözöljük a szuperraktar.hu-n!
Kecskemét
KONCEPCIÓ MIÉRT MÁS MINT A TÖBBI?

1. Kecskemét központjától 1 kilométerre!

Élhető munkakörnyezet vagy könnyű megközelíthetőség? Válassza mindkettőt! Kecskeméten a Thököly utca 14. szám alatt az Erzsébet körút szomszédságában, egy ugrásnyira a központtól, mégis kellemes, zöld környezetben található. Budapesttől csak 40 percre van.

2. Multifunkcionális felhasználhatóság

Miért legyen szétszórva, ami egyben is elfér? 13 különbejáratú épületrészből áll, amelyek mindegyike tárgyalót, eladóteret, irodát, vizesblokkot, raktárt és parkolókat foglal magába.

3. Mindenki megtalálja a számára megfelelő helyiséget

Ajánlatunkat kifejezetten kis- és középvállalkozások számára fejlesztettük ki. Itt megtalálhatják az igényeiknek megfelelő méretű és kapacitású iroda- és raktárhelyiségeket (92-222 nm), ideális minőségben. A kis alapterületű, ám nagy belmagasságú raktárak megfelelő polcrendszer alkalmazásával költséghatékony tárolást tesznek lehetővé. Nagy teherbírású, ipari padlóval készültek

4. Teljes függetlenség

Valamennyi telephely külön mérőórákkal rendelkezik, a fűtés, villany víz külön szabályozható, és a rezsiköltség ezek után fizetendő. A klíma, és riasztó bekötési lehetőség elő van készítve.

5. Korrekt Árak

24 órás videómegfigyelő rendszer!

Éjszakai őrzés!

Legyen az elsők között!

A beruházás 2008 szeptemberében indult; a bérlők 2009. májustól költözhetnek be. Ha Ön is szeretne köztük lenni, már most megkötheti előszerződését!